Jobba hos oss

IT-tekniker

Under många år har vi sett hur antalet cyberangrepp på svenska företag och verksamheter ökat och hur flera av de utsatta drabbats hårt ekonomiskt och samtidigt fått en minskad trovärdighet på sin marknad. I och med den senaste tidens krig och konflikter i vår närhet har mängden angrepp ökat ytterligare och där syftet tidigare enbart var att tjäna pengar är det nu tydligt att man vill åstadkomma så stor skada som möjligt. Behovet av att skydda sig själv och sin verksamhet är därför större än någonsin.

jobba hos oss IT-tekniker, joina TiniaTeamet

 

om rollen IT-tekniker

 

Om rollen

Tinia planerar därför för en kraftig tillväxt och söker IT-tekniker med något års erfarenhet från branschen med placering i Skåne som är taggade på att utvecklas inom cyber security och vill vara med och säkra våra kunders nuläge och framtid. Vi har redan kommit långt men med dig ombord vill vi nå fulländning. Vi vill vara bäst på att säkra IT-miljöer och på den mänskliga dimensionen av IT-säkerhet. Vi skapar trovärdighet för vår förmåga att snabbt förstå våra kunder och för vår kunskap och professionalism i utförandet av vårt arbete.

Vad vi söker hos dig

Vi söker dig som idag arbetar som IT-/nätverkstekniker eller motsvarande. Du är en fena på att skapa goda relationer. Din bakgrund är inte avgörande, vi utbildar och tränar dig till de nivåer du själv vill nå. Viktigare är din förmåga att lära, din inställning, intensitet, kommunikationsförmåga och din förmåga att vara beroendeframkallande så att de som träffat dig vill göra det snart igen.

  • Antal tjänster: 4
  • Omfattning: Heltid 
  • Start: Enligt överenskommelse

Om Tinia

Tinia AB är ett IT-bolag med rötterna i den skånska myllan som under 2022 kvalificerat sig som partner till några av världens vassaste företag inom IT-säkerhet (enligt Gartner). Våra IT-säkerhetskonsulter tränas löpande av dessa och certifieras för att kunna analysera hotbilder och för att använda den senaste metodiken och tekniken för kundernas bästa.

Tack vare dessa partnerskap har vi kunnat bygga några av marknadens mest relevanta och kompletta IT-säkerhetslösningar. ”TiniaSäker” och ”TiniaTrygg” är exempel på detta och tillsammans med vår ”IT-säkerhetsanalys” har vi ett grymt konkurrenskraftigt och säkert erbjudande till företag och offentliga verksamheter i Sverige.

 

om Tinia och våra experter inom IT-säkerhet

 

Låter det spännande?

Om du inte kan motstå frestelsen att jobba med oss skickar du ditt CV genom formuläret nedan senast den 31 mars 2023. Vi utvärderar ansökningar löpande.

Har du frågor gällande tjänsten eller vilka Tinia är, är du välkommen att kontakta oss.

Beskriv kort hur du kan bidra i rollen som IT-tekniker