Våra tjänster

Workshop IT-säkerhetspolicy

När sommarsemestern är över eller när julledigheten har gjort sitt, är vi tillbaka på arbetet med full fart. En högst aktuell frågeställning är då: hur förhåller vi oss i vårt dagliga arbete till vår IT-säkerhetspolicy? Det är då vi behöver friska upp vårt minne och få en uppdatering i IT-användandet under lediga, enkla och humoristiska former.

IT-säkerhetspolicyn brukar vara något som anställda endast tar del av en gång, oftast är det i början av deras anställning, och sedan glöms innehållet bort i den dagliga sysselsättningen. Dock bör IT-säkerhetspolicyn istället fungera som en ledstjärna för användarna.

Workshop IT-säkerhetspolicy

 

En IT-säkerhetspolicy verkar som ett hjälpmedel och svarar exempelvis på hur anställda bör hantera mail från okända avsändare eller hur man arbetar säkert på distans. Policyn är därför ett betydelsefullt verktyg för att efterleva IT-säkerheten i er verksamhet. Genom att konkret arbeta med er IT-säkerhetspolicy kan era anställda bli tryggare användare.

Vid två tillfällen om året boostar vi era medarbetare i aktuella utmaningar och hur de ska använda IT på ett säkert sätt – med er IT-säkerhetspolicy som verktyg. Under dessa tre timmars workshops får ni en interaktiv undervisning utformad efter era användare och er verksamhet.

Förebygg genom att guida dina användare rätt

Vi hjälper er genom hela processen, från onboarding av nya medarbetare till offboarding.

 

Kontakta oss för att boka en workshop