Därför ska du välja Tinia

Förebygg morgondagens cyberattacker – redan idag

En partner för alla dina behov inom cybersäkerhet.

varför tinia

Effektiva lösningar som bygger på erfarenhet, expertis och kunskap

Vår erfarenhet, våra kunniga experter och vår vilja att göra skillnad i vår digitala värld ger oss en ledande position i att hjälp er att bekämpa cyberbrottslighet.

Digitala lösningar förenklar och förbättrar människors arbetsliv. Tillsammans säkerställer vi att er verksamhet står rustad inför framtiden.

 

Idag kan alla företag drabbas av cyberhot och cyberintrång! Men företag kan också skydda sig mot cyberattacker. Genom att följa vår arbetsmetodik i att skydda, förebygga och framtidssäkra er verksamhet ser vi till att ni är rätt rustade inför hot, angrepp och incidenter.

19 år inom IT-branschen

Internationella samarbetspartners

Användarorienterad
IT-säkerhet

Framtidssäkra lösningar

Värdeskapande IT för våra kunder

Vad vi gör

Vi är dem som engagerar och nördar ner oss i ny teknik, i människan som skall arbeta med den och kikar med skeptiska ögon för att hålla säkerhetsfokuset intakt. Vi går först och tar reda på vilka möjligheter som finns, för att sedan vända tillbaka, analysera och utvärdera dem.

Vi låser dörrar och stänger fönster som står på glänt i den digitala världen och tar med er på nya spännande och säkra vägar. Genom att förstå tekniken och ett arbetsliv under förändring, balanserar vi delarna och blir en tryggare partner. En som våra kunder litar på, känner för och lyssnar på.

 

 

vad vi på Tinia gör och hur vi gör skillnad i IT-säkerhetsarbetet

 

Vilka vi på TiniaTeamet är

 

Vilka vi är

Vi är som sagt en samling engagerade varelser som tycker det är galet roligt med IT och triggas av att få ny teknik, människan och säkerheten att samspela. Det är inte alltid lätt, men det är här vi har vår passion. 

Vi tror helt enkelt att det finns stora möjligheter för framtiden för de som kan anamma teknik och data, och samtidigt använda den på ett etiskt och säkert sätt.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

 

Kunniga experter som du kan känna dig trygg hos

Vi arbetar med det vi älskar allra mest – IT. Nyfikenhet, kunskapstörst och fokus på människan är det som drivit oss så här långt. Under de senaste 19 åren har vi växt till en uppskattad strategisk partner av pedagogiska och framtidssäkra IT-lösningar runt om i Sverige. Vi är specialistrådgivare med modiga och härliga kunder som vågar inspireras och ta till sig vikten av en säker IT, samtidigt som vi gör allt för att skapa trygghet och tillit genom att vara en pålitlig följeslagare.

"Jag är mäkta stolt över vårt team som dagarna i ända löser tekniska utmaningar och samtidigt sätter säkerheten främst och alltid gör det med glimten i ögat." - VD, Maria Green

 

Kunniga experter på IT-säkerhet

 

Tinia i siffror

0

År i branschen

0

Kontor + 2 på gång

0%

Högsta kreditvärdighet

Tinias kärnvärden

Vi har fyra värdeord som genomsyrar hela vår verksamhet och gör att vi kan fullfölja vår ambition att skydda alla företag mot cyberattacker genom att analysera deras IT-miljöer, upptäcka sårbarheter och granska den mänskliga faktorn.

Mod

Vår starka framåtanda gör att vi utmanar oss själva genom att vara nytänkande och djärva. 

Helhjärtat

Vi utför allt arbete med största engagemang.

Pedagogisk

Vi utför det tekniska arbetet med didaktik, alltid med användaren i åtanke.

Framkant

Vi ligger alltid i framkant när det gäller kunskap och teknisk utveckling.

Ett axplock av våra samarbetspartners

apple

Apple
crowdstrike

CrowdStrike
hp

HP
microsoft

Microsoft