1 min read

IT-säkerhetskonsult

IT-säkerhetskonsult

Under många år har vi sett hur antalet cyber-angrepp på svenska företag och verksamheter ökat och hur flera av de utsatta drabbats hårt ekonomiskt och samtidigt fått en minskad trovärdighet på sin marknad. I och med den senaste tidens krig och konflikter i vår närhet har mängden angrepp ökat ytterligare och där syftet tidigare enbart var att tjäna pengar är det nu tydligt att man vill åstadkomma så stor skada som möjligt. Behovet av att skydda sig själv och sin verksamhet är därför större än någonsin.

 

Tinia AB är ett IT-bolag med rötterna i den skånska myllan som under 2022 kvalificerat sig som partner till några av världens vassaste företag inom IT-säkerhet (enligt Gartner).

Våra IT-säkerhetskonsulter tränas löpande av dessa och certifieras för att kunna analysera hotbilder och för att använda den senaste metodiken och tekniken för kundernas bästa.

Tack vare dessa partnerskap har vi kunnat bygga några av marknadens mest relevanta och kompletta IT-säkerhetslösningar. ”TiniaSäker” och ”TiniaTrygg” är exempel på detta och tillsammans med vår ”IT-säkerhetsanalys” har vi ett grymt konkurrenskraftigt och säkert erbjudande till företag och offentliga verksamheter i Sverige.

 

Tinia planerar därför för en kraftig tillväxt och söker nu en erfaren IT-säkerhetskonsult med placering i Skåne som vill vara med och säkra våra kunders nuläge och framtid. Vi har redan kommit långt men med dig ombord vill vi nå fulländning.

Vi vill vara bäst på sårbarhetsanalyser och på den mänskliga dimensionen av IT-säkerhet. Vi skapar trovärdighet för vår förmåga att snabbt förstå våra kunder och för vår kunskap och professionalism i utförandet av vårt arbete.

 

Vi söker dig som arbetar som IT-säkerhetskonsult eller motsvarande idag och som vill ta ett större ansvar än vad din nuvarande arbetssituation medger. Du är välutbildad inom området, har idéer och en övertygelse som inspirerar andra och är en fena på att skapa goda relationer.


Välkommen att skicka ditt CV till jobb@tinia.se senast den 15 december 2022. Vi utvärderar ansökningar löpande.

Tinia tillsätter vice VD för framtida expansion

Tinia tillsätter vice VD för framtida expansion

Tinia kan stolt meddela att vi har stärkt vårt team ytterligare och tillsatt Jonas Andersson som företagets vice VD med start den 17 april.

Läs mer
Cybervärlden: Hotbilden mot Sverige

Cybervärlden: Hotbilden mot Sverige

Det finns ett ständigt hot mot Sverige, men i dagsläget hotas vårt avlånga land särskilt i cybervärlden. Antalet cyberattacker har stigit kraftigt...

Läs mer
Phishing – vad är nätfiske?

Phishing – vad är nätfiske?

En av de vanligaste förekommande cyberbrotten är phising, eller nätfiske som det kallas på svenska. Nätfiske förekommer via mail, SMS, telefonsamtal...

Läs mer