1 min read

Säljare IT-säkerhet

Säljare IT-säkerhet

Under många år har vi sett hur antalet cyber-angrepp på svenska företag och verksamheter ökat och hur flera av de utsatta drabbats hårt ekonomiskt och samtidigt fått en minskad trovärdighet på sin marknad. I och med den senaste tidens krig och konflikter i vår närhet har mängden angrepp ökat ytterligare och där syftet tidigare enbart var att tjäna pengar är det nu även tydligt att man vill åstadkomma så stor skada som möjligt. Behovet av att skydda sig själv och sin verksamhet är därför större än någonsin.

 

Tinia AB är ett IT-bolag med rötterna i den skånska myllan som under 2022 kvalificerat sig som partner till några av världens vassaste företag inom IT-säkerhet (enligt Gartner).

Våra IT-konsulter tränas löpande av dessa och certifieras för att kunna analysera hotbilder och för att använda den senaste metodiken och tekniken för kundernas bästa.

Tack vare dessa partnerskap har vi kunnat bygga några av marknadens mest relevanta och kompletta IT-säkerhetslösningar. ”TiniaSäker” och ”TiniaTrygg” är exempel på detta och tillsammans med vår ”IT-säkerhetsanalys” har vi ett grymt konkurrenskraftigt och säkert erbjudande till företag och offentliga verksamheter i Sverige.

 

Tinia planerar därför för en kraftig tillväxt och söker nu en kollega med placering i Skåne som vill vara ansiktet utåt i vår marknadsföring och försäljning.

Vi är aktiva i olika nätverk och skapar trovärdighet för vår förmåga att snabbt förstå våra kunder och för vår kunskap och professionalism inom IT-säkerhetsområdet. Det är här vår säljare ska glänsa och det är via kontakter som skapas här som våra leads och så småningom våra affärer blir till.

 

Vi söker dig som verkligen älskar försäljning, att bygga långsiktiga kundrelationer och som trivs med att representera något så fint och så viktigt som Tinia och IT-säkerhet.

Din bakgrund är inte avgörande, vi kan utbilda och träna dig till de nivåer du själv vill nå. Viktigare är din förmåga att lära, din inställning, intensitet, kommunikationsförmåga och din förmåga att vara beroendeframkallande så att de som träffat dig vill göra det snart igen. Med det sagt är det självklart meriterande om du dessutom jobbar med IT och försäljning och om du visat din förmåga att lära via universitetsstudier.

 

LÅTER DET SPÄNNANDE?

Om du inte kan motstå frestelsen att jobba med oss skickar du ditt CV till jobb@tinia.se senast den 15 november 2022. Vi utvärderar ansökningar löpande.

Har du frågor gällande tjänsten eller vilka Tinia är, är du välkommen att maila till ovan adress.

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

Tinia tillsätter vice VD för framtida expansion

Tinia tillsätter vice VD för framtida expansion

Tinia kan stolt meddela att vi har stärkt vårt team ytterligare och tillsatt Jonas Andersson som företagets vice VD med start den 17 april.

Läs mer
Cybervärlden: Hotbilden mot Sverige

Cybervärlden: Hotbilden mot Sverige

Det finns ett ständigt hot mot Sverige, men i dagsläget hotas vårt avlånga land särskilt i cybervärlden. Antalet cyberattacker har stigit kraftigt...

Läs mer
Phishing – vad är nätfiske?

Phishing – vad är nätfiske?

En av de vanligaste förekommande cyberbrotten är phising, eller nätfiske som det kallas på svenska. Nätfiske förekommer via mail, SMS, telefonsamtal...

Läs mer